Del nyheden

Langt om længe er Sanbot kommet til Danmark! Han er nu landet i Aalborg hos Melvin Robotics ApS og er klar til at hjælpe på en lang række områder. Den intelligente servicerobot opererer inden for fire hovedområder; detail, undervisning, healthcare og værtskab – og Melvin Robotics er eneforhandler på samtlige områder i Danmark.

Sanbot kommer som en standardversion, hvortil vi kan udvikle specialdesignede tilkøbsapplikationer. Robotten kan udvikles til at imødekomme lige netop de behov, jeres virksomhed/organisation måtte have.

Sanbot registrerer både mennesker og ting, og den bemærker ændrede tilstande. Med Sanbot kan du sætte ekstra fokus på specifikke områder, hvori robotten indsættes. Det kan bl.a. være:

  • Informationsgiver i en afdeling
  • En foredragsholder
  • Exit-poll (hvordan har dit besøg været?)
  • Til at skabe opmærksomhed ved fx messedeltagelse
  • Til mødebooking

 

Eksempelvis bidrog Sanbot til en rejse til fremtiden, da Teknologisk Institut åbnede dørene til et unikt indblik i morgendagens teknologi under ROBOTBRAG 2017. Sanbot havde fået den fornemme opgave at supplere Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juhl, ved at ”klippe” den røde indvielsessnor til det nye CareLab Innovation. Det kan du læse mere om her.

Teknologisk Institut har i de seneste år positioneret sig som et af Europas ledende robotinnovationscentre, og derfor var vi stolte over at deltage i indvielsen af deres nye innovationslab.

Flere nyheder fra Sanbot

SE ALLE NYHEDER