Del nyheden

Til Sanbot tilbyder vi forskellige indpakningsmuligheder, herunder farvevarianter. Sanbot fås også med specialdesignet folie, som eksempelvis kan udformes som jeres medarbejderuniform. Dette sender et klart signal om, at det ikke ”blot” er en Sanbot, men en robot, der er en del af jeres team – en kollega om man vil. Virksomheden KONXION har eksempelvis udsmykket robotten med deres egne farver samt logo og døbt hende Roberta.

 

Roberta hos KONXION
Roberta er blevet en del af KONXIONs team

 

Jeres unikke design
Vi designer gerne robottens wrap i forening med jer, men du har også mulighed for selv at udvikle designet. Kun fantasien sætter grænser! Det kan være, du mangler en ekstra foredragsholder, en mødebooker, en tilbudsrobot (fx Black Friday, Valentinsdag, Fastelavn m.m.) eller noget helt andet. Der er næsten et uendeligt antal muligheder.

robot med specialdesignet folie Specialindpakket robot
Disse Sanbots har netop fået deres specialdesignede wrap og er klar til at tage med os på Velfærdens Innovationsdag 2018

 

Med højtider i højsædet
Sanbot har f.eks. været ude i december som julemand i bl.a. Salling i Aalborg samt Aalborg Storcenter, hvor robotten skulle sprede julestemning – og det er vist ingen underdrivelse at sige, at Sanbot skabte stor opmærksomhed og glæde. Robotten fik både kys og kram samt en masse dansepartnere i løbet af december måned.

Sanbot som julemand
Sanbot skabte stor glæde blandt både børn og voksne som julemand

 

Sanbot indtager uddannelsesinstitutioner
EUC Nordvest har investeret i en robot, der bl.a. skal informere om uddannelsesinstitutionen samt skabe ekstra opmærksomhed hos EUC Nordvest til diverse messer. De har ligeledes fået specialindpakket deres robot, så den nu både bærer EUC Nordvests logo og farver. Vi glæder os til at høre mere om deres eventyr med Sanbot.


Sanbot på EUC Nordvest

 

Flere nyheder fra Sanbot

SE ALLE NYHEDER